Ovoga tjedna u Kinu Krk: Sve u isto vrijeme, Tragovi i Nikica u potrazi za blagom

Podsjetimo, akcijska avanturistička komedija “Sve u isto vrijeme” prije dva je tjedna na dodjeli Zlatnih globusa osvojila dvije nagrade i to u kategorijama najbolje glavne glumice u komediji – Michelle Yeoh – i najboljeg sporednog glumca – Ke Huy Quan

U krčko kino ovoga tjedna stižu tri nova filmska naslova. Prva je na rasporedu akcijska komedija “Everything Everywhere All at Once”, koja je na rasporedu u četvrtak, 23. veljače u 19 sati.

Dok se njezina praonica rublja nalazi na rubu propasti, a njezin brak sa slabašnim suprugom Weymondom pred raspadom, prezaposlena Evelyn Wang bori se kako zna i umije izaći na kraj sa svim problemima što također uključuje i oslabjelu vezu s njezinim ocem Gong Gongom prepunim predrasuda i Joy, njezinom kćerkom. I kao da sredovječna kriza nije dovoljna, Evelyn upravo danas mora otići na neugodan sastanak s Deirdre, otrcano odjevenom poreznom revizoricom. No, Evelyn se usred sastanka potpuno neočekivano pronađe u svijetu multiverzuma i istraživanja paralelnih stvarnosti. Hoće li se prepustiti? Koliko uopće postoji zvijezda u univerzumu? Koliko različitih života? Može li umorna Evelyn dokučiti neukrotivu silu mogućnosti, iskoristiti svoje novootkrivene moći i uspjeti spriječiti zli entitet koji prijeti uništiti bezbrojne slojeve nevidljivog svijeta?

Podsjetimo, akcijska avanturistička komedija “Sve u isto vrijeme” prije dva je tjedna na dodjeli Zlatnih globusa osvojila dvije nagrade i to u kategorijama najbolje glavne glumice u komediji – Michelle Yeoh – i najboljeg sporednog glumca – Ke Huy Quan. Zlatni globus već je desetljećima jako dobar “prognozer” kasnijih osvajača Oscara, najprestižnije filmske nagrade koja se dodjeljuje u svijetu filma, tako da su i Yeoh i Quan automatski postali izrazitim favoritima za osvajanje tog uglednog priznanja koje se dodjeljuje u nedjelju, 12. ožujka. Današnje nominacije samo su potvrdile njihov status favorita. Pored Zlatnih globusa, vizualni spektakl SVE U ISTO VRIJEME dobio je i 10 nominacija za prestižnu britansku nagradu BAFTA, a s 11 nominacija za Oscara samo je potvrdio svoju apsolutnu dominaciju nad svim ostalim naslovima s kojima se natječe.

U petak, 24. veljače od 19 sati u krčko kino stižu i “Tragovi”. Riječ je o dugometražnom igranom prvijencu Dubravke Turić s Marijom Škaričić u glavnoj ulozi.

Kao posljednji član nekada brojne porodice, znanstvenica Ana suočava se s osobnom krizom, a antropološko istraživanje koje vodi isprepliće se s njezinim osjećajem izgubljenosti. Nizom podudarnosti, tragovi i simboli na stećcima postat će joj ujedno putokaz prema izlazu iz vlastite traume.

Subota, 25. veljače u 19 sati rezervirana je za sinhroniziranu francusku obiteljsku avanturu pod nazivom “Nikica u potrazi za blagom”. Uz pomoć svojih prijatelja, Nikica kreće u potragu za tajnim blagom koje bi ga moglo spasiti od čega se najviše grozi – preseljenja u drugi grad.

Savršeni svijet malog Nikice uključuje tatu i mamu, njegovu školu i što je najvažnije njegovu hrpu prijatelja. Ta se grupica prijatelja zovu Nepobjedivi, ali oni su prije svega nerazdvojni. Barem tako misle. Jer kad Nikičin tata dobije unapređenje i kaže svojoj porodici da svi moraju preseliti na jug Francuske, njegov se mali savršeni svijet počinje raspadati. Kako može nastaviti bez svojih prijatelja? Bez Alexovih kroasana, Cuthbertovih naočala, Matthewova nestašluka i daleko od njihovog omiljenog igrališta?

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

error: Content is protected !!