24. Opatija Kup: Krčki karatisti ukupno treći među 450 natjecatelja i 40 klubova

24 natjecatelja u različitim kategorijama tražilo je svoju priliku za dokazivanje, a najuspješnijima su se pokazali Vanessa Kukrika, Amil Lima Majetić, Emin Huskić i Karmen Šajatović

Kišna Opatija ugostila je ovoga vikenda preko 450 natjecatelja i 40 klubova iz 4 države na 24. Opatija Kupu, međunarodnom karate turniru. Među natjecateljima bili su i članovi Karate kluba Krk Croatia.

“Previše znoja i nije bilo potrebno jer smo svi pokisli dok smo došli do dvorane. Predivan Kvarner u 16 sati je ostavljao dojam kao da je 22h od tamno sive zavjese na nebu. Provesti cijeli dan u dvorani je ovog puta izgledalo kao da smo osvojili neku nagradu. Poluspremni krčki karatisti nisu briljirali, ali nikako nisu ostavljali loš dojam. Razlog tome je odmor od natjecateljskog karatea i priprema za više pojaseve o kojima ste ranije čitali”, kažu iz krčkog karate kluba.

Ipak, 24 natjecatelja u različitim kategorijama tražilo je svoju priliku za dokazivanje, a najuspješnijima su se pokazali Vanessa Kukrika, Amil Lima Majetić, Emin Huskić i Karmen Šajatović. Na stepenicu ispod njih stali su Lucija Bagara, Lana Crnčić, Leon Burnić, David Bažinski i Luka Šimanić, dok su broncu zaslužili Lorenzo Zaldana, Romano Barbalić, Matej Mrakovčić, Doria Maraž, Mara Pajčin, Luca W. Mrakovčić, Katarina Mrakovčić, Eldin Huskić, Matija Božić i Niko Depikolzvane.

Bez medalja su ovoga puta ostali Marija Babić, Eman Majetić i Ira Šekuljica.

3KCro je sa ovim rezultatima opet pokazao da je u vrhu kvalitete: na ukupnoj poziciji je osvojio 3. mjesto od preko 40 klubova na turniru 4 države.

error: Content is protected !!