24. Kup Dubašnice ovog vikenda u Malinsku donosi pravu jedriličarsku feštu

Nakon regate održat će se prava jedriličarska fešta, na kojoj će se za dobar provod pobrinuti Speen Band & Dj Luca Montecchi, a organizatori garantiraju da će gastro ponuda oboriti s nogu i najveće gurmane

Ovog nas vikenda ljubitelje mora i morskih vizura u Malinskoj očekuje prava jedriličarska poslastica – 24. Kup Dubašnice, i to u poboljšanom izdanju s prigodnim zabavnim i gastronomskim programom.

Većina jedriličarskih aktivnosti će se kao i uvijek odvijati u malinskarskom akvatoriju, jer u čemu je smisao regate, ako ne u takmičenju ekipa i obaranju vremenskih rekorda u jedrenju?

No na regati neće uživati samo oni na moru. U prekrasnim vizurama jedrilica imat će priliku uživati i svi koji se tijekom regate nađu na malinskarskim plažama, terasama i ostalim priobalnim dijelovima širom malinskarskog zaljeva.

Nakon regate održat će se prava jedriličarska fešta, na kojoj će se za dobar provod pobrinuti Speen Band & Dj Luca Montecchi, a organizatori garantiraju da će gastro ponuda oboriti s nogu i najveće gurmane.

PROGRAM

Subota, 27.8.2022.

9:00 Prihvat i prijave natjecatelja
11:00 – 17:00 Jedrenje
18:30 Speen Band & DJ Luca Montecchi – Jedriličarska fešta s prigodnim gastro i zabavnim programom.

Nedjelja, 28.8.2022.

10:00 Sastanak kormilara
11:00 – 14:00 Jedrenje
15:00 proglašenje pobjednika

error: Content is protected !!